Lid worden?

Hou je van muziek? Of voel je het misschien kriebelen om samen met een hele groep jonge mensen muziek te maken? Dan ben je bij fanfare SNK Weelde aan het juiste adres!

Fanfare & Muziekschool

Onze fanfare stuurt haar leerlingen graag naar de muziekschool, deze samenwerking blijkt over een heel aantal jaren bekeken, de goede oplossing voor kwaliteit. (In het uiterste geval dat de muziekschooluren niet passen, kunnen wij zelf ook notenleer voorzien, maar onze voorkeur gaat uit naar de academie.)
Als je lid wordt van de fanfare voorzien wij een gratis instrument. Je hoeft er zelf geen te kopen of te huren. 
Daarbij kan je bij ons ook musiceren in groep tijdens repetities, concerten, muziekkampen en andere leuke activiteiten. De ervaring wijst uit dat leerlingen die in groep musiceren vaak sneller evolueren dan zij die op zichzelf met muziek bezig zijn. Bovendien kan je direct starten met het leren bespelen van een instrument, je hoeft eerst geen jaar extra notenleer te doen.

Academie voor Muziek en Woord ‘De Noorderkempen’

Voor het schooljaar 2019-2020 zijn de lestijden in Weelde:
Maandag 15u45 – 16u45
Donderdag 15u45- 16u45
Inschrijven kan vanaf 1 juni 2019 tot uiterlijk 30 september 2019 en kost 87 euro voor een kind tot 17 jaar.

De instrumenten

De instrumenten waar de leerlingen bijgevolg uit kunnen kiezen zijn:
saxofoon, trompet, bugel, alto, hoorn, bariton, euphonium, trombone, bastuba en slagwerk.

Welk blaasinstrument? 

Soms schrikt een blaasinstrument af omdat het onbekend terrein is of om andere redenen. Toch zal het snel genoeg blijken dat het bespelen van een blaasinstrument een enorm leuk iets is! 
Je bent altijd welkom in ons lokaal, boven zaal Sint-Jan, in Weelde. We repeteren er elke donderdagavond vanaf 19u30. Kom er eens kijken wie we zijn, wat we doen en hoe elk instrument er uitziet en klinkt. Hopelijk tot binnenkort!

Wenst u mee informatie? Neem contact op met ons! 

 

 

Een reactie achterlaten