St. Michiel Kermis & JSNK in Concert

Naar goede gewoonte verzorgt SNK Weelde op zondag 22 september om 14u een mooie kermisuitstap doorheen de Koning Albertstraat naar aanleiding van St. Michiel Kermis. Op hetzelfde moment wordt de zaal van St. Michiel geopend en is iedereen van harte welkom voor lekkere wafels, koffie met gebak, heerlijke pannenkoeken, vers huisbereid ijs van ’t Prinske,… en dit alles in een aangename kermissfeer!

Maar dit is nog lang niet alles!

Hét hoogtepunt van deze kermiszondag breekt immers omstreeks 16 uur aan: JSNK in concert! Dit bijzonder, verrassend en entertainend concert biedt u de kans om de jongste generatie van de fanfare aan het werk te zien – en vooral te horen! En vergis u niet: de jonge tot zeer jonge leeftijd van deze muzikanten staat allerminst in verhouding tot hun muzikaal kunnen. U zal tijdens dit spetterend concert zelf kunnen ontdekken wat deze fantastische bende allemaal in haar mars heeft! Geniet ervan!

Van harte welkom!


ST. MICHIEL KERMIS – KERMISUITSTAP MET SNK & WARM WELKOM IN DE ZAAL VAN ST. MICHIEL
ZONDAG 22 SEPTEMBER
14:00U – 19:00U
ZAAL ST. MICHIEL – KONING ALBERTSTRAAT, 2381 WEELDE
www.facebook.com/SNKWeelde

JSNK IN CONCERT!
ZONDAG 22 SEPTEMBER
AANVANG: 16:00U
ZAAL ST. MICHIEL – KONING ALBERTSTRAAT, 2381 WEELDE
www.facebook.com/SNKWeelde