Molenfeesten & De Schakel

Zondag 25 augustus belooft een fantastische dag te worden voor alle deelnemers van Fietshappening De Schakel én alle bezoekers van de Molenfeesten! Voor fietsers én niet-fietsers is de Feesttent én het terras aan de Molen ‘Arbeid Adelt’ een echte aanrader: genieten gegarandeerd!


Fanfare SNK Weelde staat klaar om iedereen met open armen te ontvangen! Al vanaf 7.00u wordt in de Feesttent een heerlijk ontbijt met spek en eieren geserveerd! De fietsers kunnen zich vanaf 8.00u inschrijven aan de ‘Molenhut’ en vertrekken voor hun zelfgekozen route van De Schakel!

Weelde is immers een ideale uitvalsbasis voor één van de vele routes van De Schakel. Maar liefst 52 prachtige routes vertrekken dit jaar vanuit de unieke locatie aan de Molen! Keuze te over dus voor een heerlijke Schakeldag! En uiteraard kunt u bij de Molenfeesten ook terecht voor een deugddoende pauze of om uw fietstocht in schoonheid af te sluiten!

Bovendien worden alle bezoekers in Weelde de hele dag door verwend met sfeervolle muziek en ambiance door SNK Weelde, Accordeonvereniging De Vrije Kunst Beerse, de jonge muzikantjes van JSNK Weelde en pretband Just For Fun! Sfeer en ambiance verzekerd!

Het zelfgemaakte gebak wordt altijd door iedereen gesmaakt en ’s middags kan er bijgetankt worden met een verrukkelijke BBQ en een welverdiende pint of ander lekkers!

Je kan hier bovendien de Molen in werking bezoeken, er is kinderanimatie voorzien én het is heerlijk vertoeven op het mooiste terras van de Kempen! De unieke sfeer die je hier vindt, vind je nergens anders!

Van harte welkom!

MOLENFEESTEN & DE SCHAKEL
ZONDAG 25 AUGUSTUS 2017, 7:00U – 19:00U
FEESTTENT AAN DE MOLEN ‘ARBEID ADELT’ – TORENSTRAAT 12, 2381 WEELDE

www.facebook.com/SNKWeelde

www.facebook.com/events/465495637580780/