SNK-saxen doen er nog twee Finaletickets bovenop!

Na de prachtige prestatie van de Koperblazers met 11 (!) Kampioenstitels tijdens de Provinciale Wedstrijd voor Solisten en Kleine Ensembles vorige week, was het afgelopen zondag extra spannend voor de Houtblazers! Met nog twee extra tickets voor de Finalewedstrijd deden ook de saxen van SNK het schitterend!

Met vier trokken de SNK-saxen op zondag 4 maart naar de Provinciale Wedstrijd voor Solisten en Kleine Ensembles in Brasschaat. Voor drie van hen betekende hun deelname eveneens hun wedstrijddebuut. En ze deden dat geweldig!

Dynthe Schrauwen behaalde in derde afdeling een knappe 89% én de titel van Vicekampioen! Zij mag hiermee de kleuren van SNK gaan verdedigen tijdens de Finalewedstrijd in De Singel in Antwerpen.

Het trio Bjarne van Puijenbroeck, Jochen Schrauwen en Ruth Nwaokeibuogor kreeg bij de Kleine ensembles een mooie score van 80%. Ook zij zullen dus op 22 april paraat zijn om het beste van zichzelf te geven in Antwerpen!


Wil jij deze kanjers ook graag zelf aan het werk zien en horen? Afspraak tijdens de Finalewedstrijd in Antwerpen op 22 april of in onze eigen gemeente tijdens het spetterende Jaarconcert van SNK Weelde op 21 april! Van harte welkom!