ZONDAG 27 AUGUSTUS – Molenfeesten & De Schakel

Op zondag 27 augustus ontvangt Fanfare SNK Weelde iedereen met open armen op de unieke locatie aan de Molen ‘Arbeid Adelt’!

Al vanaf 7.00u wordt in de Feesttent een heerlijk ontbijt met spek en eieren geserveerd! De fietsers kunnen zich vanaf 8.00u inschrijven aan de ‘Molenhut’ en vertrekken voor hun zelfgekozen route van het populaire fietsevenement De Schakel! Ook dit jaar vertrekken er maar liefst 57 Schakelroutes vanuit deze mooie locatie! Keuze te over dus voor een heerlijke Schakeldag vanuit Weelde! En uiteraard kunt u bij de Molenfeesten ook terecht voor een deugddoende pauze of om uw fietstocht in schoonheid af te sluiten!

Bovendien worden de bezoekers van de ‘Molenhut’ de hele dag door verwend met sfeervolle muziek en ambiance door SNK Weelde, Accordeonvereniging De Vrije Kunst Beerse, de jonge muzikantjes van JSNK Weelde – die in 2016 de Cultuurprijs Young Talent wonnen! – en pretband Just For Fun! Sfeer, ambiance, meezingen en dansen verzekerd!

Het zelfgemaakte gebak wordt altijd door iedereen gesmaakt en ’s middags kan er bijgetankt worden met een verrukkelijke BBQ en een welverdiende Trappist van ’t Vat! Bovendien kan je hier de Molen in werking bezoeken, is er kinderanimatie voorzien én is het heerlijk vertoeven op het mooiste terras van de Kempen! De unieke sfeer die je hier vindt, vindt je nergens anders!

Van harte welkom en genieten maar!

MOLENFEESTEN & DE SCHAKEL
ZONDAG 27 AUGUSTUS 2017, 7:00U – 19:00U
FEESTTENT AAN DE MOLEN ‘ARBEID ADELT’ – TORENSTRAAT 12, 2381 WEELDE
www.facebook.com/SNKWeelde
www.schakel.be
https://www.facebook.com/events/724536114413426/