ZATERDAG 26 AUGUSTUS – SIX ON FIRE

Op zaterdag 26 augustus komt Partyband Six on Fire naar de Feesttent aan de Molen in Weelde!

Wat je hiervan kan verwachten? Een live band die klinkt alsof een DJ met meerdere draaitafels knallers uit zeer diverse genres door en over elkaar heen gooit! Onder het motto: “We WILL start the fire!” laat deze band een rollercoaster van feest en sfeer los op het publiek! Met een ongeëvenaarde liveshow waar de bezieling, de energie en het entertainment vanaf spat!

De formule blijkt te werken én dat kan u zelf komen ervaren op zaterdag 26 augustus! Bovendien zal vanaf 20.30u een geweldige DJ het publiek ‘in the mood’ brengen en zal deze ook na het optreden zorgen voor de verderzetting van het feest en de ambiance!

Hou dat plaatsje in je agenda vrij, kom en bouw samen met ons een onvergetelijk feestje!

MOLENFEESTEN MET PARTYBAND SIX ON FIRE
ZATERDAG 26 AUGUSTUS, 20:30U
FEESTTENT AAN DE MOLEN ‘ARBEID ADELT’ – TORENSTRAAT 12, 2381 WEELDE
www.facebook.com/SNKWeelde
www.sixonfire.be
https://www.facebook.com/events/215947415479396/